چه نوع زغالی برای تنور سنتی مناسب است

خلاصه
1404/06/15

بهترین نوع زغال برای تنور سنتی، **زغال چوب درختان جنگلی سخت** است. این نوع زغال به دلایل زیر برای پخت نان و غذا در تنور مناسب‌تر است: * **حرارت بالا و یکنواخت:** زغال چوب سخ



بهترین نوع زغال برای تنور سنتی، **زغال چوب درختان جنگلی سخت** است. این نوع زغال به دلایل زیر برای پخت نان و غذا در تنور مناسب‌تر است:

* **حرارت بالا و یکنواخت:** زغال چوب سخت، حرارت بسیار بالایی تولید می‌کند و این حرارت را به طور یکنواخت در تنور پخش می‌کند. این ویژگی برای پخت نان و غذا به صورت یکدست و مغزپخت بسیار مهم است.
* **ماندگاری بالا:** زغال چوب سخت دیرتر از زغال‌های دیگر می‌سوزد و مدت زمان بیشتری حرارت خود را حفظ می‌کند. این امر باعث می‌شود که نیاز به اضافه کردن مداوم زغال نباشد و فرآیند پخت به طور پیوسته ادامه یابد.
* **دود کم و عطر مطبوع:** زغال چوب مرغوب دود بسیار کمی تولید می‌کند و بوی نامطبوعی ندارد. در عوض، عطر ملایمی به نان و غذا می‌بخشد که باعث خوشمزه‌تر شدن آن‌ها می‌شود.
* **خاکستر کم:** زغال چوب خوب، خاکستر کمتری نسبت به زغال‌های دیگر تولید می‌کند. این امر باعث می‌شود که تنور دیرتر کثیف شود و نیاز به تمیز کردن مداوم نداشته باشد.

**انواع زغال چوب مناسب برای تنور:**

* **زغال بلوط:** یکی از بهترین انواع زغال برای تنور است. حرارت بسیار بالایی دارد، دیر می‌سوزد و خاکستر کمی تولید می‌کند.
* **زغال گردو:** این نوع زغال نیز حرارت خوبی دارد و عطر دلپذیری به نان و غذا می‌بخشد.
* **زغال انجیر:** حرارت آن نسبت به بلوط و گردو کمتر است اما برای پخت نان‌های نازک و غذاهایی که نیاز به حرارت ملایم دارند مناسب است.
* **زغال مرکبات (پرتقال، لیمو و ...):** این زغال هم برای پخت نان‌های سنتی مناسب است و عطر خوبی دارد.

**نکاتی در مورد انتخاب زغال:**

* **اندازه:** زغال‌ها باید اندازه مناسبی داشته باشند. زغال‌های خیلی کوچک زود می‌سوزند و زغال‌های خیلی بزرگ به خوبی آتش نمی‌گیرند.
* **خشکی:** زغال‌ها باید کاملاً خشک باشند. زغال خیس به سختی آتش می‌گیرد و دود زیادی تولید می‌کند.
* **بسته بندی:** زغال را از فروشگاه‌های معتبر خریداری کنید و به بسته بندی آن دقت کنید. بسته بندی باید سالم و بدون پارگی باشد.

**نکته مهم:** از زغال‌های صنعتی و زغال‌هایی که از مواد شیمیایی ساخته شده‌اند به هیچ عنوان برای پخت نان و غذا در تنور استفاده نکنید. این نوع زغال‌ها حاوی مواد سمی هستند که برای سلامتی مضر هستند.
معرفی فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زغال یاب
فروشنده
علی شاپ
فروشنده
یانار زغال
تبریز
09148925747
فروشنده
زغال کبابی چوب خالص باغی با ماندگاری بالا
یزد
09135510544
فروشنده
زغال کبابی فشرده
همدان
09182045106
فروشنده
فروش زغال کبابی و مجلسی لیمو
بندر عباس
09361108168
فروشنده
پخش عمده زغال
اراک
09194904510


اگر شما هم تمایل دارید محصولات مرتبط با زغال و لوازم مسافرتی خود را تبلیغ کنید برای شروع روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «زغال یاب» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشنده ها به ترتیب ستاره در سایت زغال یاب
09148925747 (تبریز)
09182045106 (همدان)
09194904510 (اراک )
09160786485 (خرم‌آباد )
09139831220 (شهرکرد)
09118497102 (گرگان )
09170983292 (یاسوج)
09195774501 (کرمانشاه )
09362625527 (سنندج )
09159437225 (زاهدان )
09169095534 (اهواز )
09300682582 (بجنورد )
09399408595 (مشهد )
09174816680 (بوشهر)
09364815889 (بوشهر)
09188404088 (ایلام)
09122838340 (کرج)
09198293804 (ارومیه)
09397018802 (ارومیه)
09204081796 (تبریز)
09196622616 ()
09122848709 (رباط کریم)
09197766952 (تهران)
09914645356 (اصفهان)